Bronde kaikille!

 

16.8.2016

 

Pian saat Stylebysta Couture Color -vivahteet, jotka antavat bronden muuttua sinertäväksi, punaiseksi tai violetiksi. Jännittävää!

 

 

Fressiläinen - hae uusi syksyn väri hiuksiisi!

 

29.9.2015

 

Alati norjistuva olemus kaipaa päivityksen myös hiuksiin. Nyt saat
20 prosentin alennuksen hiusten uudesta väristä
lokakuun loppuun asti. Tarjous on voimassa arkisin klo 11–15 ja edun saat näyttämällä meillä Fressistä saamaasi Stylebyn kuponkia sekä Fressi-korttia.

 

Varaa kampaamoaika numerosta 09 812 7172 tai sähköisellä ajanvarauksella. Nähdään!

Uusi Cidesco-kosmetologi aloittaa tänään

 

20.8.2015

 

Sofia aloittaa kauneudenhoidon ammattilaisena tänään Stylebyssa. Cidesco-kosmetologina hän näkee ainutlaatuisen kauneutesi ja palvelee sinua monipuolisesti tarpeitasi arvostaen.

 

Kasvo- ja ihonhoitojen, manikyyrien ja jalkahoitojen lisäksi Sofia taitaa kaikkien alueiden sokeroinnit. Niihin ovat tervetulleita niin miehet kuin naiset. Sofia on myös aivan ässä loihtimaan näyttävät ripsienpidennykset!

 

Tervetuloa joukkoomme Sofia!

Parturi-kampaamo style by susanna  |  isoa omenaa vastapäätä: Piispansilta 18, 02230 espoo  |  puhelinajanvaraus: 09 812 7172

Tukkasurma julkistettiin

 

19.4.2015

 

Stylebyssa vietettiin kirjailiija Elina Pullin ensidekkarin julkistamisjuhlia vaalipäivänä 19.4.

 

Paikalla olleet nelisenkymmentä kutsuvierasta nosti lasin kuplivaa espoolaiselle naisdekkarille. Kirjan juonikin liittyy Espooseen, rintasyöpää sairastavaan päähenkilöön, päiväkotiin ja sen murhattuun johtajaan.

 

– Kirjan päähenkilö kulkee pitkin Piispansiltaa ja näkee edessään suosikkikampaamonsa. Sehän on tietysti "Styleby", kirjailija Pulli kertoi.

 

<>

Fressi ja Styleby yhteistyössä

 

9.3.2015

 

Olemme aloittaneet yhteistyön  Fressi Ison Omenan ja Espoonlahden kanssa.

 

Fressin asiakkaana saat meiltä tutustumistarjouksena 20 prosentin alennuksen parturi-kampaamon palveluista. Tarjous on voimassa arkisin kello 11–15 ja 30.4.2015 asti. Edun saat näyttämällä Fressistä saamaasi etukuponkia ja jäsenkorttia.

Myös Fressi tarjoa Stylebyn asiakkaille etuja. Muun muassa maaliskuun ajan väriasiakkaille ikioma viikkopassi. Kaveruksillekin kivaa ja Styleby antaa treenikassiin täytettä.

Tule kurkistamaan!